En bæredygtig planner

En bæredygtig planner

At drive virksomhed skal være bæredygtigt, og det er forbrugerne heldigvis enige i.

Vi kunne godt have udarbejdet en digital planner, hvor ressourcerne ville være minimale. Men der ligger en større videnskabelig forskning bag kraften i at skrive ned på et stykke papir. Jeg elsker personligt selv udtrykket - the Power of Planning.

Når vi begynder at skrive vores drømme, mål og tanker ned, begynder vi automatisk at reflektere, og reflektionen styrker vores handelkraft. Jo flere gange vi gentager denne process, jo mere vil det blive accepteret af vores underbevidsthed, uanset hvor urealistisk du tænker dine drømme eller mål måtte være lige nu.

Det vil på længere sigt, resulterere sig i at vores krop automatisk begynder at handle ud fra vores mål og drømme. Så, jo flere gange du gentager over for dig selv hvad du kan, hvad du vil og hvor du vil hen, jo mere vil du selv begynde at tro på det.

Dette er bare en af grundene til at denne planner er lavet i papirform, men vi llever også i en digitaliseret verden, hvor vi konstant bliver revet med af sociale medier, nyheder og beskeder fra venner vi skal tage stilling til. Denne planner skal være et frirum, hvor du kan tage en pause fra skærmen og virkelig fordybe dig, i dig selv og dine visioner.

Dansk produceret

Vi er bevidste om at en produktion har miljømæssige konsekvenser og derfor er det også vigtigt for os at minimere vores aftryk. Derfor er planneren og klistermærke arket svanemærket, og du kan læse mere om svanemærkets krav til trykkerier og tryksager her: https://www.svanemaerket.dk/krav/trykkerier-og-tryksager-041

Omslaget er af høj kvalitet og slidstyrke. Det kan derfor anvendes i mange år og indtil du mener at det trænger til en udskiftning.

Omslaget er produceret af læder, der kommer fra kører i Italien og Frankrig, da der er skrappe regler for opvækst og fodring af køer i EU. På den måde kan vi sikre en høj dyrevelfærd hos vores leverandører, og minimerer CO2 -udledningen ved transport. Derudover er læderet garvet med vegetabilsk olie, som både er bedst for dig og naturen.

Producenten af vores snap-in bogmærke har mere end 25 års erfaring, som ordreproduceret plastsnedkeri, og bestræber sig på at være kvalitets- og miljøbevidst leverandør af plastprodukter.

Planneren kan sorteres som papir, plast og metal, ved at tage den ud af spiralen inden den smides ud.

oprettet d.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar